Wednesday, 15 May 2013

Penganggur Terhormat =)

Assalamualaikum wbt...

bismilah...


lama tak update blog.. huhu rindu pulak nak menulis.. okeh now i'm at home sweet home! tamat sudah pengajian then mula lah aktiviti "job Searching" ..

agak susah jugak ek na carik kerja neh... keja part time pon susah nak dapat yang betul-betul okeh....

so now just waiting  for SPA8i .. and dok rumah kira bulu kucing! huuhuuu.. bila nak kawin? hah! jangan tanya soklan tuh lagi ye dik non! haha.. well inshaa Allah lepas kami dah selesaikan tanggongjawab masing-masing baru lah kami pikir soal masjid.. memandangkan masing-masing sibuk nak tentukan masa depan so abaikanlah dulu hal -hal neh.. relex lah usia masih muda!.. huhuu.. enjoy single dulu puas-puas.. time neh lah nak test market skandle reramai.. nanti dah kahwin kaki kene ikat.. opsssss'! that is joke! ..tak memasal lak kang Mr.Cool baca...

... dah! ... lari jauh dari topik... sekarang saya penganggur.. seronok kira bulu kucing tapi kekadang bosan yang amat.. rutin harian ..mangkit tidur on9,makan, amek adik dari sekolah then petang pegi bagi arnab makan, pegi jalan-jalan... malam tengok tv + ajar adik buat keje sekolah.. sampai nak texting Mr:Cool pon tak de mase.. okeh yang tuh tipu! =P .... huuhuhu

inshaa Allah bulan 7 baru start working.. bedal jelah ape-ape keje pon yang penting keje yang halal.. taraaa! .. so if uols ade tau mana-mana job share-share ler ke kami yew.. hehhehee...

okeh lah sekian wasalam..

De'Published =)

4 comments:

  1. dah habis ea....hehe..nanti dapat la tu kerja..jangan risau..

    ReplyDelete
  2. Yay..!! dah merdeka lah erk.... selamat menempuh alam baru... alam yg penuh mencabar....

    ReplyDelete
  3. merdeka x la merdeka sgt.. result tatau lg rupa ape..hehhee.. alam yg mncabar tuh takot na dgar tuh,..hehe

    ReplyDelete